Briggs extended performance (intek) v-twin runs rough at idle up to 3/4 throttle - Lawn Mower Forums : Lawnmower Reviews, Repair, Pricing and Discussion Forum
Lawn Mower Main Forum This is the main MyLawnMower Forum discussion forum. Here you can discuss the latest lawnmowers, and other lawn care machinery.

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 06-09-2019, 08:11 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Briggs extended performance (intek) v-twin runs rough at idle up to 3/4 throttle

Just bought a zero turn that has a Briggs extended performance (intek look alike ) v-twin . It runs kinda rough and pops like itís missing out of the exhaust when less than 3/4 throttle . Full throttle it seems to run good even under a load . I need to take some time and give it a really good service but was wondering if someone could point me in the right direction


Sent from my iPhone using Tapatalk
vortec325 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Lawn Mower Forums : Lawnmower Reviews, Repair, Pricing and Discussion Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome