Toro 48 zmaster commercial with Kawasaki motor - Lawn Mower Forums : Lawnmower Reviews, Repair, Pricing and Discussion Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 03-07-2020, 11:37 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Mar 2020
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Toro 48 zmaster commercial with Kawasaki motor

Trouble starting sometimes. When finally starts I cut almost an acre I disengage blade to move a swing set when try to engage blades engine kills and have to wait anywhere from 15 to 30 minutes before it starts again engine just turns over and when does start a lot of smoke comes from exhaust. I was told it could be the fuel so I drained both tanks and replaced fuel filter. I seem to think it’s an engine issue and not a fuel issue. Brought it to dealer where purchased and they said was the engaging knob for blades so replaced that and still having same issues. Any help would be greatly appreciated thanks
Bjg04 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Lawn Mower Forums : Lawnmower Reviews, Repair, Pricing and Discussion Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome